Menu
Naciśnij / aby szukać

Wpływ wybranych czynników na zawartość witamin rozpuszczalnych w tłuszczach w mleku surowym oraz produktach wytwarzanych na bazie tego mleka.

Opis bibliograficzny

Wpływ wybranych czynników na zawartość witamin rozpuszczalnych w tłuszczach w mleku surowym oraz produktach wytwarzanych na bazie tego mleka. [AUT.] AGNIESZKA ZABORSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów 37-38. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 978-83-7259-243-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XIV Konferencja Naukowa Doktorantów, 37-38
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 stycznia 2017 12:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-243-9
BPP ID: (59, 40444) wydawnictwo zwarte #40444
PBN ID (hist.): 40444

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się