Egzopolisacharydy produkowane przez bakterie z rodzaju Lactobacillus i ich potencjalne korzyści zdrowotne.
Opis bibliograficzny
Egzopolisacharydy produkowane przez bakterie z rodzaju Lactobacillus i ich potencjalne korzyści zdrowotne. [AUT.] MAGDALENA MICHALAK, KLAUDIA GUSTAW, MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Nauki przyrodnicze. Cz. 4 / [redakcja naukowa Monika Panfil] Poznań 2016, Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak, s. 101-107, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-19-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki przyrodnicze. Cz. 4 / [redakcja naukowa Monika Panfil], s. 101-107
Wydawca:
Młodzi Naukowcy Jędrzej Nyćkowiak
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 1 lutego 2017 11:28 |
Ostatnia aktualizacja: | 15 października 2019 11:23 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-19-3
BPP ID: (59, 40818) wydawnictwo zwarte #40818
PBN ID (hist.): 40818
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.