Menu
Naciśnij / aby szukać

Wpływ poziomu mocznika na zmiany składu chemicznego mleka.

Opis bibliograficzny

Wpływ poziomu mocznika na zmiany składu chemicznego mleka. [AUT.] PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, WALDEMAR TETER, WITOLD CHABUZ, TOMASZ ROJEK, PRZEMYSŁAW JANKOWSKI. W: XII Forum Zootechniczno-Weterynaryjne : „Choroby metaboliczne przeżuwaczy i zwierząt monogastrycznych”-poświęcone pamięci Profesora dr. hab. Stanisława Izydora Runge 99, Tytuł równoległy w języku angielskim. Poznań, [b.wyd].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XII Forum Zootechniczno-Weterynaryjne : „Choroby metaboliczne przeżuwaczy i zwierząt monogastrycznych”-poświęcone pamięci Profesora dr. hab. Stanisława Izydora Runge, 99
Wydawca:
[b.wyd]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lutego 2017 08:27
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:57

Identyfikatory

BPP ID: (59, 41002) wydawnictwo zwarte #41002
PBN ID (hist.): 41002

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się