Wpływ właściwości reologicznych ziarna pszenicy na przebieg procesu rozdrabniania.
Opis bibliograficzny
Wpływ właściwości reologicznych ziarna pszenicy na przebieg procesu rozdrabniania. [AUT.] JAWAD AL-ARIDHEE, GRZEGORZ ŁYSIAK, RYSZARD KULIG, STANISŁAW SKONECKI, MONIKA SIASTAŁA, RENATA RÓŻYŁO. W: XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016 60. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016, 60
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 marca 2017 12:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41077) wydawnictwo zwarte #41077
PBN ID (hist.): 41077
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.