Wpływ substancji słodzącej na parametry tekstury ciasta marchewkowego.
Opis bibliograficzny
Wpływ substancji słodzącej na parametry tekstury ciasta marchewkowego. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA. W: XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016 93. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016, 93
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 marca 2017 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41079) wydawnictwo zwarte #41079
PBN ID (hist.): 41079
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.