Materiał na opakowania mrożonej żywności uzyskany poprzez modyfikacje i liofilizację struktur żelatynowych.
Opis bibliograficzny
Materiał na opakowania mrożonej żywności uzyskany poprzez modyfikacje i liofilizację struktur żelatynowych. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA, DARIUSZ GÓRAL, MACIEJ COMBRZYŃSKI. W: XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016 88-89. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna : Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : "BEMS 2016" pod honorowym patronatem JM Rektora Politechniki Białostockiej, Białowieża, 21-23 września 2016, 88-89
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 marca 2017 09:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41087) wydawnictwo zwarte #41087
PBN ID (hist.): 41087
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.