Wpływ stosowania fitazy jako dodatku do diety na cechy fizyczne i geometryczne kości kończyn kurcząt brojlerów.
Opis bibliograficzny
Wpływ stosowania fitazy jako dodatku do diety na cechy fizyczne i geometryczne kości kończyn kurcząt brojlerów. [AUT.] IWONA PUZIO, RADOSŁAW P. RADZKI, MAREK BIEŃKO. W: Molecular and physiological aspects of regulatory processes of the organism : materials of 6th International Symposium of Polish Network of Molecular and Cellular Biology UNESCO/PAS / ed. by Henryk Lach ; Cracow Pedagogical University s. 299-301, bibliogr. Kraków 1997, Wydaw. Naukowe WSP, 83-86841-90-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Molecular and physiological aspects of regulatory processes of the organism : materials of 6th International Symposium of Polish Network of Molecular and Cellular Biology UNESCO/PAS / ed. by Henryk Lach ; Cracow Pedagogical University, s. 299-301
Wydawca:
Wydaw. Naukowe WSP
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2017 12:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 marca 2018 09:52 |
Identyfikatory
ISBN: 83-86841-90-7
BPP ID: (59, 41272) wydawnictwo zwarte #41272
PBN ID (hist.): 41272
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.