The analysis of bioactive peptides in meat and meat products.
Opis bibliograficzny
The analysis of bioactive peptides in meat and meat products. [AUT.] JOANNA STADNIK, PAULINA KĘSKA. W: Bioactive peptides : types, roles and research / [edited by] Kathryn Powell New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 59-88, bibliogr.,il, 978-1-53610-973-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.74 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 kwietnia 2017 12:26 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2019 12:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced969db
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53610-973-3
BPP ID: (59, 41369) wydawnictwo zwarte #41369
PBN ID (hist.): 41369
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.