Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The analysis of bioactive peptides in meat and meat products.

Opis bibliograficzny

The analysis of bioactive peptides in meat and meat products. [AUT.] JOANNA STADNIK, PAULINA KĘSKA. W: Bioactive peptides : types, roles and research / [edited by] Kathryn Powell New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 59-88, bibliogr.,il, 978-1-53610-973-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bioactive peptides : types, roles and research / [edited by] Kathryn Powell, s. 59-88
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.74
Rekord utworzony:7 kwietnia 2017 12:26
Ostatnia aktualizacja:26 września 2019 12:20

Identyfikatory

ISBN: 978-1-53610-973-3
BPP ID: (59, 41369) wydawnictwo zwarte #41369
PBN ID (hist.): 41369

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się