Rola żywności funkcjonalnej w medycynie naturalnej.
Opis bibliograficzny
Rola żywności funkcjonalnej w medycynie naturalnej. [AUT.] BARBARA SAWICKA, BERNADETTA BIENIA, PIOTR BARBAŚ, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. W: IV Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna naturalna w onkologii, Krosno,11-12 maja 2017 roku 61-62.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IV Konferencja : Rośliny zielarskie, kosmetyki naturalne i żywność funkcjonalna. Medycyna naturalna w onkologii, Krosno,11-12 maja 2017 roku, 61-62
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2017 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41545) wydawnictwo zwarte #41545
PBN ID (hist.): 41545
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.