Biomarkery wykorzystywane w ocenie oksydacyjnych uszkodzeń białek.
Opis bibliograficzny
Biomarkery wykorzystywane w ocenie oksydacyjnych uszkodzeń białek. [AUT.] EWELINA CHOLEWIŃSKA, KATARZYNA OGNIK. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 17, bibliogr. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 978-83-939764-4-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 17
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2017 14:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-4-7
BPP ID: (59, 41711) wydawnictwo zwarte #41711
PBN ID (hist.): 41711
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.