The influence of acid whey on the parameters related to proteolysis during dry fermented beef sausages production.
Opis bibliograficzny
The influence of acid whey on the parameters related to proteolysis during dry fermented beef sausages production. [AUT.] ANNA KONONIUK. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 41. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 978-83-939764-4-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 41
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2017 16:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-4-7
BPP ID: (59, 41733) wydawnictwo zwarte #41733
PBN ID (hist.): 41733
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.