Low molecular protein factors (>3.5 KDA) with antioxidant properties from dry-cured loin.
Opis bibliograficzny
Low molecular protein factors (>3.5 KDA) with antioxidant properties from dry-cured loin. [AUT.] PAULINA KĘSKA. W: Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat] 68. Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 978-83-939764-4-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rolnictwo - żywność - zdrowie : IV Forum Młodych Przyrodników, Lublin 27.05.2017 : program i streszczenia prac / [redakcja: Paulina Gil-Kulik, Jolanta Karwat], 68
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 czerwca 2017 15:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:00 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-4-7
BPP ID: (59, 41777) wydawnictwo zwarte #41777
PBN ID (hist.): 41777
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.