Dry-cured meats: quality, safety and nutritional aspects.
Opis bibliograficzny
Dry-cured meats: quality, safety and nutritional aspects. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 87-109, bibliogr, 978-1-53612-231-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2017 13:40 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced969e2
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53612-231-2
BPP ID: (59, 41902) wydawnictwo zwarte #41902
PBN ID (hist.): 41902
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.