Nitrites/nitrates in processed meat: risks and benefits.
Opis bibliograficzny
Nitrites/nitrates in processed meat: risks and benefits. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ANNA KONONIUK. W: Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 179-193, il., bibliogr, 978-1-53612-231-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.80 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2017 13:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced969de
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53612-231-2
BPP ID: (59, 41904) wydawnictwo zwarte #41904
PBN ID (hist.): 41904
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.