Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności.

Opis bibliograficzny

Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności. [AUT.] ANETA BRODZIAK, KARINA GMURKOWSKA, JOLANTA KRÓL, PIOTR STANEK, AGNIESZKA ZABORSKA. W: Żywienie / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań, Młodzi Naukowcy, 35-42, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65677-72-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie / [Red. nauk. Monika Panfil], 35-42
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.68
Rekord utworzony:16 czerwca 2017 09:01
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65677-72-3
e-ISBN: 978-83-65677-71-6
BPP ID: (59, 41908) wydawnictwo zwarte #41908
PBN ID (hist.): 41908

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się