Wskaźniki świeżości i jakości konsumpcyjnych jaj kurzych w czasie ich przechowywania w świetle obowiązujących aktów prawnych.
Opis bibliograficzny
Wskaźniki świeżości i jakości konsumpcyjnych jaj kurzych w czasie ich przechowywania w świetle obowiązujących aktów prawnych. [AUT.] KAMIL DRABIK, MAŁGORZATA PUK, PATRYCJA CHABROSZEWSKA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Hodowla zwierząt i weterynaria / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 51-58, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65677-72-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.67 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2017 10:45 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00676ad49b31cced9994b
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-72-3
BPP ID: (59, 41917) wydawnictwo zwarte #41917
PBN ID (hist.): 41917
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.