Zawartość białka i mocznika w mleku pozyskiwanym od krów rasy simentalskiej z uwzględnieniem systemu produkcji.
Opis bibliograficzny
Zawartość białka i mocznika w mleku pozyskiwanym od krów rasy simentalskiej z uwzględnieniem systemu produkcji. [AUT.] BARBARA TOPYŁA, ANNA LITWIŃCZUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Produkcja mleka i wołowiny - interdyscyplinarne spojrzenie w przyszłość : XXV Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27-30.03.2017. / [red. nauk. i oprac. red. Zygmunt Gil, Grzegorz Skrzyński, Krzysztof Adamczyk] 205-206, tytuł równoległy w języku angielskim. Kraków, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła, 2017, 978-83-926689-3-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Produkcja mleka i wołowiny - interdyscyplinarne spojrzenie w przyszłość : XXV Szkoła Zimowa Hodowców Bydła, Zakopane, 27-30.03.2017. / [red. nauk. i oprac. red. Zygmunt Gil, Grzegorz Skrzyński, Krzysztof Adamczyk], 205-206
Wydawca:
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie . Instytut Nauk o Zwierzętach. Zakład Hodowli Bydła, 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2017 10:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2019 00:09 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-926689-3-0
BPP ID: (59, 41930) wydawnictwo zwarte #41930
PBN ID (hist.): 41930
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.