Pro-health value of pork.
Opis bibliograficzny
Pro-health value of pork. [AUT.] PATRYCJA CHOMA, MAŁGORZATA ZAREK, SYLWIA PAPROCKA, MAGDALENA JAROSZ. W: XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r 189-190. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, [2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r, 189-190
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie , [2017]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 czerwca 2017 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2019 00:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 41975) wydawnictwo zwarte #41975
PBN ID (hist.): 41975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.