Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Factors determining the quality of pork.

Opis bibliograficzny

Factors determining the quality of pork. [AUT.] PATRYCJA CHOMA, MAŁGORZATA ZAREK, MAGDALENA JAROSZ, MARCIN BANY. W: XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r 191. [Lublin], Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, [2017].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych na temat "Środowisko-Zwierzę-Produkt", IV Ogólnopolska Konferencja Doktorantów, Lublin, 4 kwietnia 2017 r, 191
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie , [2017]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 czerwca 2017 11:57
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2019 00:09

Identyfikatory

BPP ID: (59, 41976) wydawnictwo zwarte #41976
PBN ID (hist.): 41976

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się