Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK, ELŻBIETA SOLSKA. W: XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r 37. [Warszawa], [b.w.], 2017.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r, 37
Wydawca:
[b.w.], 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

BPP ID: (59, 41986) wydawnictwo zwarte #41986
PBN ID (hist.): 41986

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 czerwca 2017 14:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:01

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się