Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających.

Opis bibliograficzny

Ocena cech fizykochemicznychn wybranych wyrobów mięsnych surowo dojrzewających. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK, ELŻBIETA SOLSKA. W: XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r 37. [Warszawa], [b.w.], 2017.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Przepisy regulujące handel żywnością" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa.Nauka - Praktyce 2017", Warszawa, 18 maja 2017r, 37
Wydawca:
[b.w.], 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 czerwca 2017 14:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:01

Identyfikatory

BPP ID: (59, 41986) wydawnictwo zwarte #41986
PBN ID (hist.): 41986

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się