Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Parametry odchowu, udział narządów wewnętrznych i obraz histologiczny wątroby kurcząt brojlerów żywionych dietą z surowymi lub ekstrudowanymi nasionami soi = Rearing performance, the share of internal organs and the histological liver of broiler chickens fed the diet with raw or extruded soybean seeds.

Opis bibliograficzny

Parametry odchowu, udział narządów wewnętrznych i obraz histologiczny wątroby kurcząt brojlerów żywionych dietą z surowymi lub ekstrudowanymi nasionami soi = Rearing performance, the share of internal organs and the histological liver of broiler chickens fed the diet with raw or extruded soybean seeds. [AUT.] ANNA MILCZAREK, MARIA OSEK, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, MAGDALENA PACHNIK. W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok 133-134, tekst równolegle w języku angielskim. [Lublin], [Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, 133-134
Wydawca:
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 czerwca 2017 11:29
Ostatnia aktualizacja:24 listopada 2017 11:38

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42056) wydawnictwo zwarte #42056
PBN ID (hist.): 42056

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się