Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ zastąpienia śruty sojowej nasionami ciecierzycy na temperaturę przejścia termicznego tkanek łącznych kurcząt brojlerów = The effect of replacement of soybean meal with chickpea seeds in the diet on thermal properties of connective tissues in broiler chicken.

Opis bibliograficzny

Wpływ zastąpienia śruty sojowej nasionami ciecierzycy na temperaturę przejścia termicznego tkanek łącznych kurcząt brojlerów = The effect of replacement of soybean meal with chickpea seeds in the diet on thermal properties of connective tissues in broiler chicken. [AUT.] MICHAŁ ŚWIETLICKI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, EWA TOMASZEWSKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, IZABELA ŚWIETLICKA, PIOTR DOBROWOLSKI, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MARIUSZ SZYMANEK, ESTERA KAMIŃSKA, EUGENIUSZ R. GRELA. W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok 161-162, tekst równolegle w języku angielskim. [Lublin], [Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, 161-162
Wydawca:
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 czerwca 2017 12:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:02

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42067) wydawnictwo zwarte #42067
PBN ID (hist.): 42067

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się