Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu.
Opis bibliograficzny
Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu. [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, KRZYSZTOF SZKUCIK. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika Lublin 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, s. 139-156, il., bibliogr, 978-83-62025-33-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.40 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 lipca 2017 08:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00663ad49b31cced98c97
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62025-33-6
BPP ID: (59, 42143) wydawnictwo zwarte #42143
PBN ID (hist.): 42143
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.