Bezpieczeństwo zdrowotne i jakość żywieniowa podrobów.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo zdrowotne i jakość żywieniowa podrobów. [AUT.] MARCIN BANY, SYLWIA PAPROCKA, PATRYCJA KOŁODZIEJ, KONRAD GRZESIUK, MAREK BABICZ. W: IX Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2017: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju. Lublin, 18-19 marca 2017 r.Abstrakty / Redakcja: Beata A. Nowak, Monika Maciąg, Kamil Maciąg 249-250. Lublin, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2017, 978-83-65272-51-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
IX Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2017: Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju. Lublin, 18-19 marca 2017 r. Abstrakty / Redakcja: Beata A. Nowak, Monika Maciąg, Kamil Maciąg, 249-250
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 2017
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2017 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:03 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.bc.wydawnictwo-tygiel.pl/pub…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65272-51-5
BPP ID: (59, 42219) wydawnictwo zwarte #42219
PBN ID (hist.): 42219
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.