Wpływ dodatków mineralnych i organicznych na kształtowanie struktury i właściwości gleb.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatków mineralnych i organicznych na kształtowanie struktury i właściwości gleb. [AUT.] DOROTA TOMASZEWSKA-KROJAŃSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XV konferencja naukowa doktorantów / [redaktor naukowy Halina Buczkowska] 19-20. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 978-83-7259-253-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XV konferencja naukowa doktorantów / [redaktor naukowy Halina Buczkowska], 19-20
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lipca 2017 13:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:03 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-253-8
BPP ID: (59, 42244) wydawnictwo zwarte #42244
PBN ID (hist.): 42244
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.