Wpływ obróbki cieplnej nasion sezamu (Sesamum indicum L.) na jakość otrzymanego z nich oleju.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki cieplnej nasion sezamu (Sesamum indicum L.) na jakość otrzymanego z nich oleju. [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. W: Postęp w inżynierii żywności s. 110. Lublin, 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, 978-83-63761-90-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp w inżynierii żywności, s. 110
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2017 14:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2017 14:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-90-5
BPP ID: (59, 42534) wydawnictwo zwarte #42534
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.