Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy.
Opis bibliograficzny
Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy. [RED.] STANISŁAW WAJDA. Naglady 2017, Pro Agrikola, 300 s, il., bibliogr, 978-83-917877-4-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
300 s.
Wydawca:
Pro Agrikola
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 24.00 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Produkcja żywca wołowego w Polsce. [AUT.] PIOTR STANEK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy Naglady 2017, [Pro Agrikola], s. 7-16, il., bibliogr, 978-83-917877-4-8. • Jakość wołowiny kulinarnej. [AUT.] MARIUSZ FLOREK, PIOTR DOMARADZKI, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Produkcja i rynek wołowiny w Polsce / pod red. Stanisława Wajdy Naglady 2017, [Pro Agrikola], s.197-208, il., bibliogr, 978-83-917877-4-8. |
Rekord utworzony: | 4 października 2017 10:56 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2021 10:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00676ad49b31cced99919
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-917877-4-8
BPP ID: (59, 42551) wydawnictwo zwarte #42551
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.