Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban.

Opis bibliograficzny

Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban. San Diego, CA 2017, Academic Press, 518 s, il., bibliogr, 9780128115206.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
518 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 9780128115206
BPP ID: (59, 42554) wydawnictwo zwarte #42554

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się