Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban.
Opis bibliograficzny
Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban. San Diego, CA 2017, Academic Press, 518 s, il., bibliogr, 9780128115206.
Szczegóły publikacji
Źródło:
518 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku obcym
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 30.00 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Prebiotic and synbiotic foods. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK. W: Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu Alina Maria Holban London 2017, Academic Press, s. 155-188, il., bibliogr, 978-0-12-811520-6. DOI: 10.1016/B978-0-12-811520-6.00006-4 |
Rekord utworzony: | 4 października 2017 12:12 |
Ostatnia aktualizacja: | 10 grudnia 2020 12:57 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebffda6ad49b31ccece2ec7
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/bo…
Identyfikatory
ISBN: 9780128115206
BPP ID: (59, 42554) wydawnictwo zwarte #42554
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.