Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Prebiotic and synbiotic foods.

Opis bibliograficzny

Prebiotic and synbiotic foods. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK. W: Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu Alina Maria Holban London 2017, Academic Press, s. 155-188, il., bibliogr, 978-0-12-811520-6. DOI: 10.1016/B978-0-12-811520-6.00006-4
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu Alina Maria Holban, s. 155-188
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:2.00
Rekord utworzony:4 października 2017 12:53
Ostatnia aktualizacja:19 sierpnia 2020 12:38

Identyfikatory

ISBN: 978-0-12-811520-6
BPP ID: (59, 42558) wydawnictwo zwarte #42558

Metryki

50,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się