Prebiotic and synbiotic foods.
Opis bibliograficzny
Prebiotic and synbiotic foods. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK. W: Microbial Production of Food Ingredients and Additives / [edited by] Alexandru Grumezescu Alina Maria Holban London 2017, Academic Press, s. 155-188, il., bibliogr, 978-0-12-811520-6. DOI: 10.1016/B978-0-12-811520-6.00006-4
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 2.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 października 2017 12:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 19 sierpnia 2020 12:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d87
DOI
10.1016/B978-0-12-811520-6.00006-4
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-811520-6
BPP ID: (59, 42558) wydawnictwo zwarte #42558
Metryki
50,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.