Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by products including fermented rapeseed and soybean = Analiza profilowa tekstury mięsa pochodzącego od indyków karmionych produktami zawierającymi fermentowany rzepak oraz soję.
Opis bibliograficzny
Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by products including fermented rapeseed and soybean = Analiza profilowa tekstury mięsa pochodzącego od indyków karmionych produktami zawierającymi fermentowany rzepak oraz soję. [AUT.] K. ABRAMOWICZ, M. KRAUZE, K. OGNIK, B. SOŁOWIEJ. W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej s. 14-15. [b. m. 2017], [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s. 14-15
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 października 2017 11:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42599) wydawnictwo zwarte #42599
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.