Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by products including fermented rapeseed and soybean = Analiza profilowa tekstury mięsa pochodzącego od indyków karmionych produktami zawierającymi fermentowany rzepak oraz soję.

Opis bibliograficzny

Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by products including fermented rapeseed and soybean = Analiza profilowa tekstury mięsa pochodzącego od indyków karmionych produktami zawierającymi fermentowany rzepak oraz soję. [AUT.] K. ABRAMOWICZ, M. KRAUZE, K. OGNIK, B. SOŁOWIEJ. W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej s. 14-15. [b. m. 2017], [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s. 14-15
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 października 2017 11:35
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42599) wydawnictwo zwarte #42599

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się