Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of phytase on the quality of bones of broiler chickens fed with feed containing reduced amounts of zinc = Wpływ fitazy na jakość kości kurcząt brojlerów przy obniżonym poziomie cynku w paszy.

Opis bibliograficzny

The effect of phytase on the quality of bones of broiler chickens fed with feed containing reduced amounts of zinc = Wpływ fitazy na jakość kości kurcząt brojlerów przy obniżonym poziomie cynku w paszy. [AUT.] M. KWIECIEŃ, A. WINIARSKA-MIECZAN, E. TOMASZEWSKA, S. MUSZYŃSKI, M. KUBICZEK, E. KAMIŃSKA, K. KWIATKOWSKA. W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej s.130-131. [b. m. 2017], [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WP SA : Nauka praktyce - praktyka nauce : materiały konferencyjne, 18-20.09.2017 r., Tarnowo Podgórne = XXVI International Poultry Sympozjum PB WPSA : Science to Practice - Practice to Science" : conference proceedings / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s.130-131
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 października 2017 12:16
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42606) wydawnictwo zwarte #42606

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się