Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of selenium biofortification on the oxidative status of heat stressed lamb’s lettuce.

Opis bibliograficzny

Effect of selenium biofortification on the oxidative status of heat stressed lamb’s lettuce. [AUT.] BARBARA HAWRYLAK-NOWAK, MAŁGORZATA MAZUR, SŁAWOMIR DRESLER, KATARZYNA RUBINOWSKA, RENATA MATRASZEK-GAWRON. W: VIII International Scientific Agriculture Symposium : Agrosym 2017. Book of abstracts, Jahorina, October 05-08 2017 / Editor Dušan Kovačević s. 538. East Sarajevo 2017, [b. wyd.], 978- 99976-632-9-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VIII International Scientific Agriculture Symposium : Agrosym 2017. Book of abstracts, Jahorina, October 05-08 2017 / Editor Dušan Kovačević, s. 538
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 października 2017 12:49
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

ISBN: 978- 99976-632-9-0
BPP ID: (59, 42632) wydawnictwo zwarte #42632

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się