Wykorzystanie mlecznych napojów fermentowanych do kształtowania jakości mięsa drobiowego.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie mlecznych napojów fermentowanych do kształtowania jakości mięsa drobiowego. [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAULINA KĘSKA. W: Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśn Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 121-128, il., bibliogr, 978-83-65677-97-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 października 2017 14:51 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00637ad49b31cced96d7d
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-97-6
e-ISBN: 978-83-65677-98-3
BPP ID: (59, 42658) wydawnictwo zwarte #42658
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.