Effect of sonication on yield and quality of peppermint (Mentha x, piperita L. ) raw material.
Opis bibliograficzny
Effect of sonication on yield and quality of peppermint (Mentha x, piperita L. ) raw material. [AUT.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, BARBARA SAWICKA, AGNIESZKA LUDWICZUK. W: International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania s. 36. Akademija 2017, [b.w.], 978-609-449-120-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania, s. 36
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2017 08:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2022 10:22 |
Identyfikatory
ISBN: 978-609-449-120-7
BPP ID: (59, 42662) wydawnictwo zwarte #42662
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.