Usefulness of common wheat flour (Triticum Aestivum ssp. Vulgare) and wheat spelled (Triticum Aestivum spp. Spelta) for baking bread.
Opis bibliograficzny
Usefulness of common wheat flour (Triticum Aestivum ssp. Vulgare) and wheat spelled (Triticum Aestivum spp. Spelta) for baking bread. [AUT.] BARBARA SAWICKA, URSZULA GÓRNICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BERNADETTA BIENIA. W: International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania s. 43. Akademija 2017, [b.w.], 978-609-449-120-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania, s. 43
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2017 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 czerwca 2021 14:54 |
Identyfikatory
ISBN: 978-609-449-120-7
BPP ID: (59, 42665) wydawnictwo zwarte #42665
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.