Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The antioxidant properties of leaves of selected cultivars of sweet potato (Ipomoea batatas L.Lam. ).

Opis bibliograficzny

The antioxidant properties of leaves of selected cultivars of sweet potato (Ipomoea batatas L.Lam. ). [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, HONORATA DANILCENKO, ELVYRA JARIENÉ. W: International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania s. 68-69. Akademija 2017, [b.w.], 978-609-449-120-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Scientific Conference : New trends in food safety and quality, 5-7 October 2017, Aleksandras Stulginskis University, Lithuania, s. 68-69
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 października 2017 12:00
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2018 13:08

Identyfikatory

ISBN: 978-609-449-120-7
BPP ID: (59, 42667) wydawnictwo zwarte #42667

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się