Nowoczesne systemy utrwalania i przechowywania jako czynniki warunkujące bezpieczeństwo żywności.
Opis bibliograficzny
Nowoczesne systemy utrwalania i przechowywania jako czynniki warunkujące bezpieczeństwo żywności. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo w perspektywie następnych pokoleń - zdrowe życie, dotastanie i starzenie się / (Irena Babest, Helena Marek red.) Poznań, 2016, Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, s. 49-60, bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65096-48-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne. Bezpieczeństwo w perspektywie następnych pokoleń - zdrowe życie, dotastanie i starzenie się / (Irena Babest, Helena Marek red.), s. 49-60
Wydawca:
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 października 2017 10:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2019 13:06 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65096-48-7
BPP ID: (59, 42763) wydawnictwo zwarte #42763
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.