Dodatek dyni zwyczajnej (Cucurbita pepo) w żywieniu tuczników i jego wpływ na jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Dodatek dyni zwyczajnej (Cucurbita pepo) w żywieniu tuczników i jego wpływ na jakość mięsa. [AUT.] KONRAD GRZESIUK, MAREK BABICZ, PATRYCJA KOŁODZIEJ, SYLWIA PAPROCKA, MARCIN BANY. W: Nauki rolnicze i przyrodnicze - wybrane zagadnienia / redakcja : Mirosław Szala, Kamil Maciąg Lublin 2017, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 145-154, il., bibliogr, 978-83-65598-76-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 listopada 2017 16:42 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2021 12:01 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00675ad49b31cced9987a
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/publika…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65598-76-9
BPP ID: (59, 42780) wydawnictwo zwarte #42780
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.