Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Multivariate analysis of texture properties of butternut squash in thermal treatment.

Opis bibliograficzny

Multivariate analysis of texture properties of butternut squash in thermal treatment. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, ZOFIA HANUSZ, KAMILA KLIMEK, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. W: The 47th International Biometrical Colloquium=47 Międzynarodowe Colloquium Biometryczne : Abstracts, Kiry, Poland, 10-14 September 2017 [b.m.] 2017, [b.w.], s. 6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
The 47th International Biometrical Colloquium=47 Międzynarodowe Colloquium Biometryczne : Abstracts, Kiry, Poland, 10-14 September 2017, s. 6
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2017 10:31
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2018 12:53

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42816) wydawnictwo zwarte #42816

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się