Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce.
Opis bibliograficzny
Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : Abstrakty. Kraków, 8-10 listopada 2017 s. 50. Kraków 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 978-83-949236-5-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : Abstrakty. Kraków, 8-10 listopada 2017, s. 50
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 listopada 2017 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2017 12:40 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-949236-5-5
BPP ID: (59, 42826) wydawnictwo zwarte #42826
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.