Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce.

Opis bibliograficzny

Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : Abstrakty. Kraków, 8-10 listopada 2017 s. 50. Kraków 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 978-83-949236-5-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : Abstrakty. Kraków, 8-10 listopada 2017, s. 50
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 listopada 2017 12:40
Ostatnia aktualizacja:16 listopada 2017 12:40

Identyfikatory

ISBN: 978-83-949236-5-5
BPP ID: (59, 42826) wydawnictwo zwarte #42826

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się