Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz.
Opis bibliograficzny
Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz. Kraków 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 174 s, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-949236-0-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
174 s.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 10.00 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz Kraków 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 164-174, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-949236-0-0. |
Rekord utworzony: | 16 listopada 2017 13:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2017 13:53 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-949236-0-0
BPP ID: (59, 42827) wydawnictwo zwarte #42827
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.