Effect of composition and processing conditions on selected characteristics of extruded corn instant gruels enriched with fruits addition.
Opis bibliograficzny
Effect of composition and processing conditions on selected characteristics of extruded corn instant gruels enriched with fruits addition. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK. W: International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017 s. 14. [Kraków] 2017, [Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie].
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017, s. 14
Wydawca:
[Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2017 15:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 listopada 2017 15:03 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42843) wydawnictwo zwarte #42843
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.