Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta.

Opis bibliograficzny

Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta. [AUT.] AHLEM DIB, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LEILA BENATALLAH, ABDALLAH BOUASLA, MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. W: International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017 s. 14. [Kraków] 2017, [Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017, s. 14
Wydawca:
[Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 listopada 2017 15:10
Ostatnia aktualizacja:22 listopada 2017 15:10

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42844) wydawnictwo zwarte #42844

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się