Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta.
Opis bibliograficzny
Effect of hydrothermal treated corn flour addition on the quality of corn-field bean gluten-free pasta. [AUT.] AHLEM DIB, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, LEILA BENATALLAH, ABDALLAH BOUASLA, MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. W: International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017 s. 14. [Kraków] 2017, [Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie].
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Scientific Conference Contemporary research trends in Agricultural Engineering, Jubilee of 40 years of the Faculty of production and Power Engineering, Kraków, 25-27 of September 2017, s. 14
Wydawca:
[Wydaw. Uniwerystetu Rolniczego w Krakowie]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2017 15:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 listopada 2017 15:10 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42844) wydawnictwo zwarte #42844
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.