Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Reduce the use of nitrates and nitrites as a new trend in meat technology.

Opis bibliograficzny

Reduce the use of nitrates and nitrites as a new trend in meat technology. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 31. Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 978 - 83 - 65917 - 6 7 - 6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 31
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 grudnia 2017 13:35
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978 - 83 - 65917 - 6 7 - 6
BPP ID: (59, 42874) wydawnictwo zwarte #42874

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się