Zastosowanie serwatki kwasowej do produkcji fermentowanych produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie serwatki kwasowej do produkcji fermentowanych produktów mięsnych. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 53. Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 978 - 83 - 65917 - 6 7 - 6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 53
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 grudnia 2017 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978 - 83 - 65917 - 6 7 - 6
BPP ID: (59, 42891) wydawnictwo zwarte #42891
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.