Zawartość cynku, miedzi i żelaza w wybranych przyprawach dostępnych na rynku lubelskim.
Opis bibliograficzny
Zawartość cynku, miedzi i żelaza w wybranych przyprawach dostępnych na rynku lubelskim. [AUT.] JOANNA STRZELECKA, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 103. Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 978-83- 65917-67-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2017 : materiały konferencyjne –jesień. Cz.4 - Lublin / red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 103
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2017 10:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83- 65917-67-6
BPP ID: (59, 42907) wydawnictwo zwarte #42907
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.