Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidative efficiency of chloroplast concentrates flocculated from lucerne juice chemically modified.

Opis bibliograficzny

Antioxidative efficiency of chloroplast concentrates flocculated from lucerne juice chemically modified. [AUT.] B. BARANIAK, M. PACZOSA, U. GAWLIK-DZIKI. W: Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala Cambridge, 1999, Royal Society of Chemistry, s. 274-277, il., bibliogr, 0-85404-788-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala, s. 274-277
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2017 08:50
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 08:50

Identyfikatory

ISBN: 0-85404-788-3
BPP ID: (59, 42944) wydawnictwo zwarte #42944

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się