Antioxidative efficiency of chloroplast concentrates flocculated from lucerne juice chemically modified.
Opis bibliograficzny
Antioxidative efficiency of chloroplast concentrates flocculated from lucerne juice chemically modified. [AUT.] B. BARANIAK, M. PACZOSA, U. GAWLIK-DZIKI. W: Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala Cambridge, 1999, Royal Society of Chemistry, s. 274-277, il., bibliogr, 0-85404-788-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agri - Food Quality II, Quality Management of Fruits and Vegetables / ed. M. Hägg, R. Ahvenainen, A.M., Evers, K. Tiilikkala, s. 274-277
Wydawca:
Royal Society of Chemistry
Rok: 1999
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 grudnia 2017 08:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 grudnia 2017 08:50 |
Identyfikatory
ISBN: 0-85404-788-3
BPP ID: (59, 42944) wydawnictwo zwarte #42944
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.