Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka oksydazy polifenolowej z żywności pochodzenia roślinnego.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka oksydazy polifenolowej z żywności pochodzenia roślinnego. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, BARBARA BARANIAK. W: Towaroznawstwo żywności i przedmiotów użytku / pod red. K. A. Skibniewskej Olsztyn, 2004, MIRDRUK, s. 41-49, il., bibliogr, sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Towaroznawstwo żywności i przedmiotów użytku / pod red. K. A. Skibniewskej, s. 41-49
Wydawca:
MIRDRUK
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 grudnia 2017 11:11
Ostatnia aktualizacja:8 grudnia 2017 11:11

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42964) wydawnictwo zwarte #42964

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się