Skład chemiczny oraz profil kwasów tłuszczowych w jajach w zależności od genotypu niosek = The chemical composition and fatty acids profile in eggs depennding on layers genotype.
Opis bibliograficzny
Skład chemiczny oraz profil kwasów tłuszczowych w jajach w zależności od genotypu niosek = The chemical composition and fatty acids profile in eggs depennding on layers genotype. [AUT.] J. BATKOWSKA, A. BRODACKI, M. ŁUKASZEWICZ. W: XXIV Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce". Materiały konferencyjne = XXI International Poultry Symposium PB WPSA "Science for poultry practice - poultry practice for science" Proceedings, Kołobrzeg, Poland, 12-14.09.2011 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, tytuł i tekst równolegle w języku angielskim. [Szczecin 2012], [b. wyd].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIV Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktyce drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce". Materiały konferencyjne = XXI International Poultry Symposium PB WPSA "Science for poultry practice - poultry practice for science" Proceedings, Kołobrzeg, Poland, 12-14.09.2011 / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej,
Wydawca:
[b. wyd]
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 grudnia 2017 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 grudnia 2017 09:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42978) wydawnictwo zwarte #42978
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.