Wyniki produkcyjne i jakość mięsa wolnorosnących kurcząt rzeźnych uzyskanych w ramach projektu : Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Wyniki produkcyjne i jakość mięsa wolnorosnących kurcząt rzeźnych uzyskanych w ramach projektu : Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA, GRZEGORZ ZIĘBA. W: Sympozjum naukowe projektu: Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego, Jastrzebiec, 27 września 2011 roku s.36-41. [b. m. 2011], [b. wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Sympozjum naukowe projektu: Biożywność - innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego, Jastrzebiec, 27 września 2011 roku, s.36-41
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2017 12:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 grudnia 2017 12:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42991) wydawnictwo zwarte #42991
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.